Logo Goals and Glamour
Belgische rapper en neef van Lukaku de bak in voor verkrachting
© Pro Shots

maart 2018 • WTF

Belgische rapper en neef van Lukaku de bak in voor verkrachting

Voor Romelu Lukaku is het een lekker weekje met twee goals tegen Saoedi-Arabië, maar voor een ander lid van de Lukaku-familie is het minder goed toeven.

Een neef van de Manchester United-spits werd in Andorra veroordeeld tot drie jaar cel. De 23-jarige rapper verkrachtte in 2017 een vrouw, toen hij op skivakantie in het ministaatje.

De band nam na een optreden enkele meisjes mee naar het hotel voor een ‘drankje’. Er werd door één van de mannen gesekst met een jongedame, maar wel met wederzijdse toestemming. Lukaku’s neef vergreep zich echter aan het meisje toen ze in slaap viel. Een ander groepslid keek toe.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Na aangifte van het slachtoffer werd de verdachte opgepakt. De neef van Lukaku verklaarde dat hij dacht dat hij toestemming had. Het is gangbaar voor groepsleden om allemaal seks te hebben met dezelfde vrouw, wordt een ander bandlid geciteerd door media in Andorra.

De manager van ZwartWerk bood het slachtoffer geld om de aanklacht in te trekken, maar dat was tevergeefs. Een video van de daad bleek het doorslaggevende bewijs in de zaak.

Artikel verder na advertentie

ZwartWerk vergaarde bekendheid met hun EK-nummer Dance with the Devils:

Zwartwerk - Dance With The Devils (ft. Linde Merckpoel en Frank Raes) (Official video)

Logo Goals and Glamour