Belgische rapper en neef van Lukaku de bak in voor verkrachting

vrijdag 30 maart 2018 om 12:28 door Redactie

Voor Romelu Lukaku is het een lekker weekje met twee goals tegen Saoedi-Arabië, maar voor een ander lid van de Lukaku-familie is het minder goed toeven.

Een neef van de Manchester United-spits werd in Andorra veroordeeld tot drie jaar cel. De 23-jarige rapper verkrachtte in 2017 een vrouw, toen hij op skivakantie in het ministaatje.

De band nam na een optreden enkele meisjes mee naar het hotel voor een ‘drankje’. Er werd door één van de mannen gesekst met een jongedame, maar wel met wederzijdse toestemming. Lukaku’s neef vergreep zich echter aan het meisje toen ze in slaap viel. Een ander groepslid keek toe.

Na aangifte van het slachtoffer werd de verdachte opgepakt. De neef van Lukaku verklaarde dat hij dacht dat hij toestemming had. Het is gangbaar voor groepsleden om allemaal seks te hebben met dezelfde vrouw, wordt een ander bandlid geciteerd door media in Andorra.

De manager van ZwartWerk bood het slachtoffer geld om de aanklacht in te trekken, maar dat was tevergeefs. Een video van de daad bleek het doorslaggevende bewijs in de zaak.

ZwartWerk vergaarde bekendheid met hun EK-nummer Dance with the Devils:

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!