Voor dit bedrag wil Suzanne Schulting uit de kleren: “Al over gehad”

donderdag 29 maart 2018 om 18:32 door Redactie

Zo vlak voor Pasen nog een lekker nieuwtje voor fans van Suzanne Schulting. De Olympisch kampioene onthult in het YouTube-programma #ClubHub dat ze best te porren is voor een shoot in eva-kostuum.

Ja ja, poedelnaakt in de Playboy dus (of een ander soortgelijk blad). Maar goed, daar wil de bloedmooie shorttrackster natuurlijk wel wat voor terug.

“Ik heb het daar al eens met een teamgenootje over gehad”, giechelt de schaatster. “Maar het bedrag moet wel echt hoog zijn, dat je echt even niet meer hoeft te werken. Dan zou ik het wel doen ja.” Als haar interviewster aandringt op een bedrag, antwoordt Suzanne: “50.000.”

Ook schaatsbeauty Irene Schouten gaf eerder aan best haar schaatspak uit te willen trekken voor een shoot. Tijd voor een duo-portret, misschien? Fans zijn in ieder geval al een Facebook-pagina gestart.

In de rest van het vraaggesprek komen ook de nodige pikante onderwerpen voorbij, want het gaat onder andere over condooms en de welgevormde billen van Suzanne. Het kijken waard, dus!

Dat de Friezin niet verlegen is over haar lichaam blijkt wel uit een recente fotoshoot in Helden Magazine. Plaatjes hieronder.

📸✨ @_johnkramerphotography_

A post shared by SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) on

📸 @heldenmagazine

A post shared by SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) on

In the new @heldenmagazine 💫🙊

A post shared by SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
4x
WTF
65x
SEXY
0x
LOL
1x
OMG
3x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!