Van der Gijp onthult grote reden Veronica-overstap: “Hij was ontevreden”

donderdag 29 maart 2018 om 09:18 door Redactie

John de Mol nam gisteren het ANP over, maar het grootste nieuws voor voetbalfans was dat hij daarnaast de heren van Voetbal Inside oppikte bij RTL. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp verkassen voor vier jaar naar Veronica.

En die keuze is vooral voor Genee gemaakt, onthult Gijpie aan RTL Boulevard. De presentator zou niet gelukkig zijn met zijn huidige werkgever. “Ze hadden niet genoeg voor hem. RTL wilde alleen met VI doorgaan en zagen te weinig mogelijkheden. Daar was hij ontevreden over.”

“Wilfred wil meer, maar die kans zat er bij RTL niet echt in. Tenminste, de afgelopen jaren niet”, vervolgt Gijp. “Als je een kans krijgt bij een andere zender, dan doe je het voor Wilfred.”

Van der Gijp zat zelf niet eens bij de gesprekken die RTL met Genee, en later ook met Talpa voerde. “Een maand geleden is De Mol erin gekomen. Hij ziet mogelijkheden op donderdag en zondagavond.”

Wat de besnorde man van het trio vindt van de overstap is onduidelijk. Derksen liet zich in het verleden in ieder geval niet al te positief uit over SBS:

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
6x
WTF
3x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
6x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!