?>
Logo Goals and Glamour

Feyenoord-fans kunnen vanaf vandaag een echte Feyenoord-uitvaart krijgen. De Rotterdamse club gaat samenwerken met uitvaartverzorger Monuta.. Volgens directieleid Mark Koevermans komt Feyenoord hiermee tegemoet aan een belangrijke en steeds weer terugkerende wens van de supporters.

“De mogelijkheden van een Feyenoord Uitvaart zijn heel divers”, liet Koevermans weten. “Met bijvoorbeeld alleen een roodwit bloemstuk met Feyenoord-logo of een foto van de selectie in de rouwkamer kan men kiezen voor een eenvoudig karakter. Daarnaast behoren bijzondere extra’s tot de mogelijkheden, zoals een kist in Feyenoord-design, een afscheidsmoment in De Kuip of de spelersbus als volgauto voor de nabestaanden.”

De opbrengsten van de speciale uitvaart, die in heel Nederland kan worden verzorgd, komen ten goede aan de Feyenoord Foundation. Met die stichting wil de Rotterdamse club met tal van maatschappelijke projecten de samenleving op positieve wijze beïnvloeden. “Deze samenwerking met Monuta is daarom zeer waardevol voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt en dat tot het laatste moment wil laten blijken”, aldus Koevermans.

Trending