?>
Logo Goals and Glamour

Yolanthe Sneijder-Cabau geeft nog even een schop na aan Rafael en Sylvie van der Vaart. Volgens de vrouw van Wesley is dat mislukte huwelijk vooral een voorbeeld ‘hoe het níet moet’, vertelt ze aan het AD.

Als het gaat om werk gaat, kiest Yolanthe zeer zorgvuldig. Ze wil zich er goed bij voelen en, nog belangrijker, het moet te combineren zijn met de carrière van man Wesley. Een leven zoals Rafael en Sylvie jarenlang hadden, werkt volgens haar niet. “Nou ja…Laat ik het zo zeggen, ik kijk vooral niet naar wat zij gedaan hebben!”

Yolanthe sloeg om die reden eerder een aanbod uit Hollywood af. “Ik moest meteen tekenen voor 7 jaar. Dan laat je dus eigenlijk je man in de steek. Dat wil ik niet. Huwelijk gaat voor het werk.” Over de rol in de grote Turkse soap De Gouden Eeuw, over het Ottomaanse Rijk, twijfelt ze nog. Maar dan om een andere reden: ze vindt dat haar Turks goed genoeg moet zijn. Hoe haar karakter heet, weet Yolanthe niet, maar ze kan wel vertellen dat het gaat om een vrouw van de sultan. “Het is een heel belangrijke rol.”

Trending