?>
Logo Goals and Glamour
Eredivisieweekend: ‘PSV verliest in Enschede’
Vanavond spelen FC Twente en PSV tegen elkaar. © 4everred.nl

Na een week Oranje is het weer tijd voor de Eredivisie. En de zaterdagavond is levert gelijk al leuk voetbal op. Ajax, de nr. 4 speelt tegen koploper PEC Zwolle en PSV nr. 2 speelt tegen FC Twente de nr. 3 in Enschede. Dat kunnen mooie wedstrijden worden.

De meeste aandacht gaat uit naar de wedstrijd PSV – FC Twente, met het uitvallen van verdediger Rekik heeft PSV een teleurstelling te verwerken. Toch is er ook goed nieuws in Eindhoven, Bakalli zou weer wedstrijdfit moeten zijn. Verediger Jeffrey Bruma is in ieder geval duidelijk, vandaag in de Telegraaf zegt hij: “Als je bij PSV speelt, moet je elke week winnen. We leggen de lat voor onszelf ook zo hoog.” Dat niet iedereen er vertrouwen in heeft blijkt uit de bookmakers, bij Unibet staat PSV op nipt verlies in de Grolsch Veste (2,70 om 2,45).

Voor Ajax is dit de tweede wedstrijd zonder Alderweireld en Eriksen en elftal moet nog zijn nieuwe vorm kan krijgen. Bij de selectie zit wel de van Heracles overgekomen Duarte en ook beginnen Blind en De Jong vanavond op de bank. Dat Ajax vanavond thuis de overwinning pakt daar twijfelt niemand meer aan. Een gokje op PEC Zwolle levert bij Unibet al gauw zo’n 8,15 euro op, om 1.33 euro voor Ajax.

Voorspel zelf de Eredivisie en start met 50 euro gratis bij Unibet!

Trending

Versch!