?>
Logo Goals and Glamour

Bij FC Twente, dat zaterdagavond PSV ontvangt, nemen de zorgen toe over het fysieke herstel van Wout Brama, die al een half jaar met een hielblessure kampt. ‘De situatie begint problematisch te worden’, zegt trainer Michel Jansen.

Toen Brama in februari klaagde over een opspelende hielblessure, meldde hij nog enigszins monter dat ‘mijn sneakers toch niet zo lekker zaten als in het begin leek’. De captain had de kwetsuur daadwerkelijk opgelopen door het dragen van nieuwe sneakers, maar het leek niet zo ernstig als nu blijkt.

De middenvelder probeerde tegen Feyenoord, FC Utrecht en Willem II nog met pijnstillers te spelen, maar omdat de pijn niet verdween en de blessure zelfs verergerde, was verder spelen niet langer verantwoord.

Sindsdien zoekt Brama naar een oplossing. Ook de injectietherapie van de befaamde Duitse arts Müller-Wohlfarth blijkt niet het gewenste effect te hebben opgeleverd.

“We hadden gehoopt dat Wout na de therapie in Duitsland pijnvrij zou zijn, maar dat is niet het geval”, aldus Michel Jansen. “Zolang hij geen voetbalschoenen kan dragen, kan hij ook de training niet hervatten.”

Trending

Versch!