?>
Logo Goals and Glamour
Hans Kraay jr. snapt niks van alle opschudding
Hans Kraay jr. en Louis van Gaal. © YouTube

Voetbalnieuws

Hans Kraay jr. snapt niks van alle opschudding

Het AD meldde vandaag dat de KNVB niet gecharmeerd zou zijn van de manier van interviewen door SBS-presentator Hans Kraay jr. Volgens de voorzitter van de voetbalbond, Bert van Oostveen, zou het allemaal weinig toevoegen. Nu heeft de hoofdrolspeler zelf gereageerd op het nieuws.

Artikel verder na advertentie

“Om eerlijk te zijn, begrijp ik de commotie niet zo,” aldus Hansiehansie tegenover AD Sportwereld. “Mijn manier van interviewen is volgens mij niet anders dan eerder met Van Basten of Van Marwijk. Alleen reageert Louis er anders, alerter, scherper, impulsiever op. Ik ben niet op zoek naar iets, het ontstaat gewoon. Wat dat betreft is het juist heel eerlijke televisie.”

Artikel verder na advertentie

De sportverslaggever en presentator van het programma Lachen om Home Video’s zegt verder maar spijt te hebben van één vraag. “Ik vroeg de bondscoach na Estland – Nederland of de KNVB hem nog ter verantwoording had geroepen, over zijn uitspraak dat het bondscoachschap ‘een offer’ is. Dat had ik zo kort na een teleurstellende wedstrijd misschien niet moeten doen.”

Artikel verder na advertentie