?>
Logo Goals and Glamour

Na de gewonnen stadsderby tegen Sparta zijn verschillende spelers van Excelsior de stad ingegaan en hebben zij voor problemen gezorgd, ook om de verjaardag van hun aanvoerder Sander Fischer te vieren. Volgens een ooggetuige kwam de groep om 4.15 uur in het centrum van Rotterdam de Apr├Ęs Skihut uitgelopen na een gezellig avondje stappen.

Ze kregen op weg naar de Coolsingel om onbekende redenen een woordenwisseling met twee andere stappers. De gemoederen liepen hoog op en de jarige aanvoerder Fischer zou een van de mannen zijn aangevlogen. Daarna schoten zijn vier ploegmaten, onder wie spits Lars Veldwijk, hem te hulp.

De aanvoerder van Excelsior, Sander Fischer, wil niet reageren op het incident. Ook de leiding van de voetbalclub uit de Jupiler League wil niet op de zaak ingaan. “Wij hebben met de betrokken spelers gesproken,” zegt algemeen manager Ferry de Haan. “Er heeft wel een incident plaatsgevonden, maar dat lossen wij intern op met de betrokkenen. Hoe of wat, daar doen wij verder geen uitlatingen over.”

Trending

Versch!