?>
Logo Goals and Glamour

Steeds meer kinderen imiteren hun grote voorbeelden. Zo ook twee jongens uit Rotterdam, die het haar van hun idool Pellè hebben. Ze vinden de ingeschoren scheiding het mooist aan de Pellè-look.

Ze laten dit natuurlijk doen bij de kapper van de Feyenoordspits zelf. Makkelijk is het overigens nog niet om op Pellè te lijken: “Je moet er ’s morgens eventjes tijd insteken; natmaken, goed kammen en dan helemaal strak maken met gelwax, maar dan zit het de hele dag goed,” zegt een van de jongens. De kapper zelf zegt dat het geheim van een goede Pellè-look in de vorm zit: “Je moet su-per-strak opknippen,” zegt hij.

Graziano Pellè zelf vindt het prachtig dat zijn kapsel zo populair is en nu zelfs schooljongens inspireert. “Ik begrijp hen als geen ander. Op mijn 12de liet ik mijn haar ultrakort scheren, zoals de Braziliaanse international Ronaldo, mijn toenmalige idool,” zegt de spits.

De Italiaan koos zijn huidige kapsel omdat hij van de jaren ’60-stijl houdt. “Qua look, maar ook omdat mensen respectvol met elkaar omgingen. Die gedachte wil ik ook uitdragen met mijn coupe. Ik zie er niet alleen uit als een nice boy, ik gedraag me ook zo. Ik hoop dat iedereen die met mijn kapsel rondloopt hetzelfde doet.”

De jongens met hun Pelle-look © ad.nl

De jongens met hun Pellè-look © ad.nl

Trending

Versch!