Logo Goals and Glamour
‘Ik streakte uit liefdesverdriet’

september 2013 • Lachen

‘Ik streakte uit liefdesverdriet’

Een streaker in Duitsland bij de wedstrijd tussen Hannover ’96 en Mainz heeft dit weekend de show gestolen. Naderhand bood hij wel zijn excuses aan. “Ik heb écht spijt van wat ik heb gedaan. Ik heb het verpest door zo amok te maken”, zegt de streaker tegen Bild. “Ik deed het uit liefdesverdriet. Mijn vrouw heeft me drie weken geleden verlaten na een huwelijk van bijna tien jaar. Ik dacht gewoon dat ik iets moest doen om mijn verdriet te verwerken. Ik had me voor de match wat moed ingedronken met 15 vrienden.’

Een van zijn vrienden schilderde de naam van zijn zoon en van zijn vrouw op zijn rug. Daarmee rende de man spiernaakt het veld rond. De gevolgen van zijn actie zijn groot voor de man. Naast een aanklacht voor ‘huisvredebreuk’ en slagen en verwondingen aan een agent heeft hij ook een stadionverbod en een boete van zo’n 4.000 euro gekregen.

De actie heeft ook niet geholpen om zijn vrouw terug te krijgen. Zij riep het volgende naar de gestoorde man: “Ben je nou helemaal gek geworden. Je zette ons allemaal te kakken!”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour