?>
Logo Goals and Glamour

Proficiat! De Philips Sport Vereniging bestaat vandaag precies 100 jaar. Wat begon als vereniging voor medewerkers van Philips werd uiteindelijk een van neerlans beste voetbalclubs. Met een mooie gevulde prijzenkast, 21 keer landskampioen, 9 keer de beker, 9 keer de Supercup/Johan Cruijff-schaal en 1 keer de Champions League en Europa League bekers. Daarnaast hebben ze een mooi rijtje van succesvolle spelers: Hans van Breukelen, René en Willy van de Kerkhof, Ronald Koeman, Philip Cocu, Luc Nilis, natuurlijk Ronaldo én Romario, Ruud van Nistelrooy, Alex, Mark van Bommel, Arjen Robben en Mr. PSV; Willy van der Kuijlen. Deze laatste speelde maar liefst 528 wedstrijden en maakte daarin 308 doelpunten.

Om kwart voor negen vanavond speelt PSV thuis tegen Cambuur, de wedstrijd zal dus extra feestelijk worden. PSV ging vandaag op pad om andere jarigen ook een taart aan te bieden. Zo ook Rekik:

De regionale omroep Omroep Brabant zet 10 hoogtepunten op een rij, waaronder de 1 – 0 winst op Benfica waarmee ze de Europa Cup wonnen:

Trending