?>
Logo Goals and Glamour

Sylvie van der Vaart, de ex-vrouw van Rafael, zou al sinds 2009 meerdere keren vreem gegaan zijn. Sabia Engizek, beter bekend als Boulahrouz en de nieuwe vlam van Rafael, gaf haar daarvoor zelfs een alibi. Nu gooit de vriendin van vd Vaart echter alles op straat.

Volgens Sabia ging Silvie voor het eerst vreemd in 2009. Ze zou affaires hebben gehad met een piloot van de KLM, een danser uit de show Let’s Dance en een bodyguard, zegt Sabia tegen de Duitse sensatiekrant Bild. Sylvie zou een van haar geliefden zelfs aan Rafael hebben voorgesteld als ‘een goede vriend’. De nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart zegt dat zij schriftelijk bewijs heeft van deze beschuldigingen.

Sabia vindt nu dat zij Sylvie veel te vaak de hand boven het hoofd heeft gehouden door haar een alibi te verschaffen. Zij vindt het ook onterecht dat zij wordt gezien als de reden van de breuk tussen Rafael en Sylvie. “Wij zijn sinds maart samen. Rafael houdt zich hierbuiten. Hij wil zich alleen maar concentreren op zijn club en de familie. Hij is een geweldige vent die ik graag als vader van mijn kinderen zou willen.’

Trending

Versch!