?>
Logo Goals and Glamour

Het blijft rumoerig rondom de Van der Vaarts. Naar het schijnt heeft Sylvie van der Vaart een relatie met Zlatan Ibrahimovic, dat verhaal doet nu de rondte in voetballand. Dat zegt Evert Santegoeds in de radioshow van Edwin Evers.

De relatie tussen Rafael van der Vaart en Sylvie is sinds januari over en Rafael heeft inmiddels een relatie met Sabia Boulahrouz, de ex van voetballer Khalid Boulahrouz en beste vriendin van Sylvie.

“Wanneer Raf het met een oude bekende aanlegt, dan kan Sylvie dat natuurlijk net zo goed doen”, zei Santegoeds. Zlatan en Van der Vaart waren in hun Ajax-tijd geen beste vrienden. In zijn vorig jaar verschenen biografie zegt Ibrahimovic zelfs dat zijn vertrek bij de Amsterdamse club mogelijk iets te maken heeft gehad met zijn ruzie met Van der Vaart.

Gisteren bij RTL Boulevard vertelde Albert Verlinde al dat Sylvie een vriend in Parijs zou hebben. Dit lijkt nu dus Zlatan te zijn, die tegenwoordig bij PSG speelt. Zlatan heeft al sinds 2002 een relatie met het Zweedse model Helena Seger en heeft met haar twee kinderen. Wat het voor deze relatie betekent, dat weten we (nog) niet.

Trending

Versch!