Logo Goals and Glamour
Dit is Nine Storms, de vriendin van Dylan Groenewegen
© Intsgram

juli 2019 • Vriendin van

Dit is Nine Storms, de vriendin van Dylan Groenewegen

Hij was de gedoodverfde winnaar van de gele trui in de openingsrit van de Tour de France, maar helaas voor Dylan Groenewegen ging hij onderuit. Toch staat de topsprinter te boek als één van de grootste wielrenners van Nederland.

Dan rijst natuurlijk al snel de vraag: heeft Dylan Groenewegen een vriendin? En ja, dat heeft hij zeker! Nine Storms is de superleuke vriendin van Dylan Groenewegen. Ze is werkzaam voor Hunkemöller en houdt ervan om mooie kiekjes op haar Instagram-account te zetten. Regelmatig met manlief, maar gelukkig schroomt ze ook geen bikini-foto’s.

Zelf kon Nine Storms ook een aardig potje fietsen, maar een zeer vervelende periode met ziekte in 2016 zette een  streep door een carrière als wielrenster. Ze vertelde aan wielerverhaal.com: “In 2016 heb ik kleine week in het ziekenhuis doorgebracht omdat dokters vermoedden dat ik een nierbekkenontsteking had. Na onderzoeken en verschillende antibioticakuren bleek uiteindelijk dat ik geen typische nierbekkenontsteking had maar een bijna niet voorkomende bacterie in mijn nieren. Hier is het hele verhaal eigenlijk mee begonnen. Door de vele antibiotica’s hebben mijn darmen een klap gehad, waardoor die even niet meer 100% meewerkten. Hier heb ik toen medicatie voor gekregen en dan zou alles weer goed komen. Ik ben helaas weer te vroeg begonnen met trainen, en heb mijn darmen niet volledig laten herstellen. Daardoor heb ik zonder het zelf te weten PDS, een chronische darmziekte, ontwikkeld.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Helaas dus geen professioneel wielrennen meer voor Nine, maar toch zal de in Sittard geboren vriendin van Groenewegen regelmatig bij het fietsen te zien zijn, want haar vriendje doet het geweldig bij de pro’s!

Wij stellen je graag wat uitgebreider voor aan Nine Storms, de vriendin van Dylan Groenewegen, middels enkele hele mooie Insta-kiekjes:

Artikel verder na advertentie

 

View this post on Instagram

Cocktailsssss at the pool, alllll day everyday ?☀️??

A post shared by Nine Storms (@ninestorms) on

View this post on Instagram

Dyl weer terug uit Spanje, even gezellig samen een koffie rondje doen ☕️☕️

A post shared by Nine Storms (@ninestorms) on

 

 

 

 

Logo Goals and Glamour