Dit is Martine de Jong, de vriendin van Arjen Lubach

dinsdag 13 maart 2018 om 16:58 door Redactie

Multitalent Arjen Lubach schittert wekelijks in zijn eigenlijk late night show en kan aan vrouwelijke aandacht geen gebrek hebben. Toch zoekt de presentator, muzikant en schrijver de liefde dicht bij huis.

Martine de Jong is de vriendin van Arjen Lubach en één van de schrijvers bij Zondag met Lubach. Hoewel Martine niet zo bekend is als haar wederhelft gooit ze haar leven wel in de openbaarheid in een eigen vlog. Daarin zien we Arjen regelmatig voorbijkomen, maar ook haar twee kinderen (uit een eerdere relatie).

Haar grootste bekendheid dankt Martine aan een vervelend incident tijdens het Televizier-gala. De Jong brak daar haar enkel, waardoor ze midden in de nacht met Lubach naar de Intensive Care moest.

Lubach’s ex-vriendin Janine Abbring (eindredacteur van Zondag met Lubach) zei afgelopen jaar in een interview met Nieuwe Revue dat de presentator eigenlijk geen relatie-type is. “Arjen is niet echt geschikt voor relaties. Hij vindt het gezellig als ik langskwam bij hem thuis. Maar dan kwam het erop neer dat ik beneden in zijn woonkamer zat te werken en hij op zijn zolderkamer dance maakte. Dat is Arjens definitie van ‘gezellig’.”

Hoe het ook zij, de relatie met Martine de Jong houdt tot nu toe wél stand. Tijd voor plaatjes, dus!

Martine de Jong is de vriendin van Arjen Lubach

© Instagram

Arjen heeft z’n burgerkleren weer aan

A post shared by Martine de Jong (@10e) on

Deze Uber-chauffeur komt me wel heel bekend voor 🤔

A post shared by Martine de Jong (@10e) on

♥️

A post shared by Martine de Jong (@10e) on

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

5x
FAIL
7x
WTF
72x
SEXY
10x
LOL
3x
OMG
12x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!