Dit gaat Mol-winnaar Ruben met het prijzengeld doen

dinsdag 13 maart 2018 om 16:05 door Redactie

Het hoge woord is eruit: Jan Versteegh is de Mol. Ruben Hein vulde als enige kandidaat de naam van de goedlachse presentator in en pakte dus dik verdiend het prijzengeld. Hoewel Jan daar veel vanaf wist te snoepen, blijft er met 17.750 euro een leuk bedrag over.

Ruben kreeg in gesprek met Lindanieuws de vraag hoe hij het geld gaat besteden. Uit zijn antwoord blijkt dat Jan nog één laatste Molstreek uithaalt met zijn medekandidaat. “Jan, de smiecht, zei tijdens de opnames tegen mij: ‘Als wij samen in de finale komen, dan moet de winnaar de Mol en de verliezer mee uit eten nemen’. Dat gaan we nog doen”, verklapt Ruben.

En hoewel er wel eens kritiek is dat Bekende Nederlanders dat geld helemaal niet nodig hebben, gaat die vlieger niet op voor de muzikant. “Verder doneer ik een deel van de pot aan een goed doel en zet ik de rest op mijn spaarrekening. Ik heb net een nieuw album uit, so I’m pretty much broke now. Dus die winst komt als geroepen, voor mijn huur en zo.”

Misschien zal Olcay Gülsen in dat opzicht wel balen dat ze de verliezer is, want met haar bedrijfje gaat het niet zo lekker.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

4x
FAIL
0x
WTF
7x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
5x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!