Logo Goals and Glamour
Helaas mannen: zangeres Maan heeft een vriend
© Instagram

maart 2018 • Vriendin van

Helaas mannen: zangeres Maan heeft een vriend

Maan duikt na haar winst in The Voice of Holland overal op om haar zoetgevooisde stemmetje te laten horen. Dat leidt niet altijd tot leuke situaties (we noemen het incident met de streaker op Radio 538), maar laten we het daar vandaag eens niet over hebben.

Want er is slecht nieuws voor de mannen die stiekem (of niet zo stiekem) een oogje hebben op de 21-jarige Maan. Ze heeft een nieuwe liefde!

De vriend van Maan is ene Tony Peroni, dj van beroep en zoon van Tony Peroni senior. Als je écht oud bent, kun je die misschien kennen als de drummer van Het Goede Doel. Tony jr. scheelt een paar jaartjes met Maan: hij is 28.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Hoe we weten dat de beste man het gezellig heeft met Maan? Zijn vader plaatste onlangs een kiekje op Instagram waarop we Maan trots tussen de beide Tony’s zien zitten tijdens het familiediner.

https://www.instagram.com/p/Bfg4RDxhnTo/?utm_source=ig_embed

Artikel verder na advertentie

Junior blijft er tegen Shownieuws mysterieus over: “We hebben het heel leuk samen, maar zeg ik er niet over.” Zijn pa is wat meer uitgesproken: “Ze is een wereldwijf: echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand.”

Even voor de volledigheid, dit is Tony:

https://www.instagram.com/p/BbR8t6XHOpv/?utm_source=ig_embed

En hier nog wat kiekjes van Maan:

January 11th, almost as good as august 11th ?

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Sometimes dreams come true. I danced Single Ladies and felt like my biggest hero Beyonce for one (very little) moment ? #DDD

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Maan heeft een vriend

© Instagram

Logo Goals and Glamour