LOL: Bloedmooie Gigi Ravelli weigert seksscène met deze cabaretier

dinsdag 6 maart 2018 om 13:01 door Redactie

Gigi Ravelli, kennen we haar nog? Deze beeldschone blondine van Italiaanse afkomst werd bekend als belspelmeisje, maar wist zich op te werken tot vast personage in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De dame heeft tegenwoordig haar schaapjes op het droge bij een multi-miljonair en is van tv verdwenen. Toch grijpt cabaretier en acteur Leo Alkemade (hieronder met zijn tweelingbroer) nog even terug naar Gigi’s soap-verleden.

Leo Alkemade

© Instagram

Alkemade had ooit ook een rolletje in de serie en mocht een seksscène doen met Gigi. De droom van elke man, dus. Eén probleempje: Gigi wilde niet!

“Dat was nogal een pijnlijke situatie”, vertelt Alkemade aan Privé. “Het ging om een behoorlijk intieme vrijscène en Gigi had daar overduidelijk geen zin in. Althans, niet met mij.”

Het leidde tot spanning op de set en een waardeloos stukje ‘film’. “Om zo’n vrijscène goed te kunnen doen, moet het wel zo zijn dat er sprake is van enige chemie tussen degenen die het spelen. Die was er wat Gigi betreft absoluut niet, dus het werd geen beste opname.”

Zuur voor Leo, maar wel een reden om weer eens wat leuke plaatjes van Gigi op te snorren.

Gigi Ravelli

© YouTube

Gigi Ravelli

© YouTube

Gigi Ravelli

© YouTube

© YouTube

© YouTube

Gigi Ravelli

© YouTube

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

3x
FAIL
7x
WTF
47x
SEXY
5x
LOL
3x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!