?>
Logo Goals and Glamour

Wesley Sneijder heeft de critici in Turkije weer voor even de mond gesnoerd. De kleine middenvelder speelde een goede wedstrijd tegen Real Madrid en scoorde ook nog eens.

Na de 3-0 nederlaag in Madrid stond Galatasaray al voor een kansloze missie. Toen Ronaldo er na 7 minuten ook nog eens 0-1 van maakte was het helemaal gedaan. De Turken stonden nu voor de onmogelijke taak om vijf keer te scoren tegen Real. Toch wilde Galatasaray, gesteund door 50.000 knotsgekke supporters, er nog iets van maken.

Aan de hand van Sneijder, die in de voorgaande twee duels na 45 minuten nog was gewisseld, Didier Drogba en oud-psv’er Nordin Amrabat begon Galatasaray met meer overtuiging aan de tweede helft. Na een grote en zeldzame misser van Ronaldo knalde Emmanuel EbouĂ© uit een voorzet van Sneijder knap de 1-1 binnen.

Na ruim een uur liet Sneijder nog een enorme kans liggen maar in de 71e minuut maakte hij die fout goed met een goede goal na een individuele actie (2-1). Een minuut later scoorde Drogba met een knappe hakbal de 3-1 en kregen de Turken nog hoop. Uiteindelijk was het Ronaldo die een einde maakte aan de dromen en de 3-2 binnenschoot.

Trending

Versch!