Buurman, wat doet u nu? Nieuwe versie van Flodder in de maak

donderdag 1 maart 2018 om 18:56 door Jildert

Als je niet bent opgegroeid met de films en series van Flodder, dan ben je wel opgegroeid met de herhalingen. De schunnige comedy van Dick Maas was een gigantisch succes in de jaren ’80 en ’90.

Miljoenen mensen zagen de asociale familie Flodder de meest bizarre avonturen beleven. Eerst in Zonnedael, later zelfs in Amerika. Goed nieuws voor fans die nog altijd blijven hangen bij de herhalingen op RTL7: er is een nieuwe versie in de maak!

Dat verklapt Tatjana Simic, die jarenlang de rol van de sexy ‘Kees’ op zich nam, aan RTL Boulevard. “Ik weet dat er iets gaat gebeuren met Flodder”, zegt ze.

Zelf zal Tatjana (54) niet meer terugkeren in nieuwe versie. Wel meent ze een goede opvolger te weten: haar interviewster Marieke Eisinga (bekend van RTL Late Night). “Marieke zou goed Kees kunnen spelen. Ze is hetzelfde soort type als Kees: een ondeugend lekkerwijf. Ze zijn allebei one of the guys. En dat is belangrijk, want Kees doet heel veel met haar broers.”

Tatjana speelde in de eerste Flodder-film de hoofdrol in de meest iconische scene van het Nederlandse pareltje. “Buurman, wat doet u nu?” Vanaf 5:30:

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
2x
WTF
29x
SEXY
1x
LOL
1x
OMG
1x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!