Logo Goals and Glamour
Temptation Island-verleidster vermoordde bijna medekandidaat
© Instagram

februari 2018 • Shownieuws WTF

Temptation Island-verleidster vermoordde bijna medekandidaat

Echt gezellig is het nooit op Temptation Island (dat is het idee), maar deze onthulling over de reality-show is wel héél heftig. Het heeft allemaal te maken met verleidster Yana Daems, die onlangs vertrok uit de RTL-serie. Ze verveelde zich, zei ze zelf.

Maar dat is niet het hele verhaal, weet Het Laatste Nieuws. De Vlaamse Yana zou mot hebben gehad met een andere verleidster. En de gemoederen liepen hoog op. Erg hoog.

“Het klopt dat de situatie volledig uit de hand gelopen is”, vertelt een niet nader genoemd crewlid van Temptation Island. “Yana had op een avond te veel gedronken, raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk. Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden. Dat was de druppel, Yana moest weg.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Welke verleidster precies het slachtoffer was, wil de bron niet zeggen. Maar ook een andere verleidster, de jeugdige Billy, bevestigt de onrust. “Er wáren veel spanningen tussen de meisjes. Nadat Yana ineens vertrokken was, kregen we daar geen verdere uitleg over. En Yana zelf… Ik denk dat ze niks mócht zeggen. Bizar.”

Yana: "Mijn oma is fan van 'Temptation Island'."

Logo Goals and Glamour