Logo Goals and Glamour
Iedereen ergert zich dood aan schreeuwende presentator bij huldiging
© YouTube

februari 2018 • WTF

Iedereen ergert zich dood aan schreeuwende presentator bij huldiging

Je hebt misschien meegekregen dat de Olympische Winterspelen achter ons liggen en de Nederlandse sporters thuis zijn. De huldiging moest de kers op de taart worden, maar bleek voor velen een bron van ergernis.

Dat had vooral te maken met de irritante presentator van het evenement, die elke medaille-winnaar luidkeels toebrulde. En aangezien er behoorlijk wat medaille-winnaars binnenkwamen, werd dat al snel een ondraaglijk gebeuren.

“Kunnen die helden van TeamNL alsjeblieft gehoorbescherming krijgen tegen dat hysterische geblaat?”, schrijft iemand op Twitter. Een ander: “Wie vond deze twee schreeuwende volksmenners bij de huldiging een goed idee?”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het viel bovendien op dat er, in tegenstelling tot eerdere jaren, bijzonder weinig volk aanwezig was om onze sporters toe te juichen. Dat kan te maken hebben met het feit dat kaartjes voor het evenement geld kostten…

Er was ontelbaar veel kritiek op de twijfelachtig georganiseerde huldiging. “Zulke mooie Spelen en zoveel successen”, verzuchtte sportpresentator Jack van Gelder op social media. “En nu lijkt de huldiging op een braderie. Verschrikkelijk.”

Artikel verder na advertentie

Ook in Voetbal Inside werd er aandacht besteed aan het tegenvallende onthaal:

Hans Kraay Jr. vergelijkt Olympische huldiging met eerste vrouw - VOETBAL INSIDE

Logo Goals and Glamour