?>
Logo Goals and Glamour

Zaakwaarnemer Henk van Ginkel van PSV’er Tim Matavz is er nog altijd niet uit wat er met zijn speler gaat gebeuren. Wel herhaalt hij regelmatig dat zijn speler zekerheid op een basisplaats wil.

Zowel tegen Go Ahead Eagles als in de kraker tegen AC Milan kreeg Matavz het vertrouwen als basisspeler van trainer Phillip Cocu en in beide wedstrijden maakte de nummer negen het waar. “Als je twee wedstrijden op rij speelt, is dat een teken van vertrouwen”, vindt Matavz.

Zijn zaakwaarnemer vindt dit ook belangrijk: “Ik denk, dat we tegen AC Milan hebben kunnen zien, dat Matavz een van de betere spelers is bij PSV en heel goed meekan op dat hoge niveau. Maar dan moet zo’n jongen wel vertrouwen krijgen.”

PSV lijkt de speler onder geen beding te willen verkopenL “Malaga heeft een officieel bod uitgebracht op papier (6 miljoen euro, red.), maar PSV wil hem niet verkopen voor een bedrag onder de 10 miljoen euro”, aldus Van Ginkel.

Gezien het verschil tussen het bod en de vraagprijs heeft de Spaanse interesse weinig kans van slagen. Van Ginkel: “Als Matavz de kans krijgt om te blijven spelen, blijft hij bij PSV. Dan is het geen enkel probleem. Maar als ze toch voor Locadia kiezen, dan kunnen ze Matavz beter verkopen voor een goede prijs. Het is nog even tot het einde van de maand, al zal Matavz niet overal voor open staan. Hij is best kieskeurig.”

Trending