?>
Logo Goals and Glamour

De vliegreis van de AZ-selectie naar Griekenland is niet helemaal gelopen zoals gehoopt. Het toestel van een Estse luchtvaartmaatschappij moest bij de luchthaven van Athene een ‘krachtige’ doorstart maken, zo meldt de club.

AZ speelt donderdag tegen Atromitos FC in de play-offs van de Europa League. Op het vliegveld van Athene moest het vliegtuig plotseling een doorstart maken omdat er een ander vliegtuig op de baan stond.

AZ-trainer Gertjan Verbeek vond het wel meevallen. “De vertraging bestond slechts uit een mooi extra rondje Athene. De piloot had de landing ingezet, maar dat is een beetje lastig als er nog een vliegtuig op de baan staat. We hadden hooguit 5 minuten eerder kunnen landen, maar het was een goede reis, niemand is geblesseerd geraakt en verder is alles keurig geregeld.”

Verbeek weet wat voor een tegenstander hem te wachten staat in Griekenland “Atromitos speelt goed positiespel, technisch verzorgd en redelijk aanvallend. Dat is in Nederland niet ongebruikelijk. We zijn onder de indruk, zonder schrik te hebben.”

Trending

Versch!