Logo Goals and Glamour
Wennemars heeft ongeluk voorafgaand aan 10 km

februari 2018 • Winnaars

Wennemars heeft ongeluk voorafgaand aan 10 km

Erben Wennemars was donderdagmiddag (Nederlandse tijd) met een schram op zijn hoofd en een pleister op zijn neus te zien tijdens de live-uitzending van de Olympische tien kilometer, die werd gewonnen door Ted-Jan Bloemen.

Wennemars bleek op weg naar het stadion een ongeluk te hebben gehad met zijn fiets. Zijn vrouw Renate legt uit: “Ik weet dat Erben er geen zin in heeft om hier een circus van te maken. Erben keek in de richting waarin hij moest rijden en botste toen door de achterruit van de auto.”

Erben kwam uiteindelijk met de schrik vrij: “Hij is daarna opgepoetst in het ziekenhuis en weer voor de NOS aan het werk gegaan. Hij had vandaag nooit willen missen. Dit is zo gaaf voor hem.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Volgens Renate had hij niet eens pijnstillers nodig: “Ik waarschuwde hem, omdat hij nu nog zo helder klonk, dat hij straks kon inzakken als de pijnstillers uitgewerkt waren, maar die had hij nog helemaal niet gehad. En de NOS zorgde goed voor hem, want als je zoiets overkomt moet je blijven eten anders krijg je een flauwte. Maar ze hadden een bordje macaroni voor hem klaargezet.”

Logo Goals and Glamour