Logo #GOALS
De vriend van schaatsschoonheid Irene Schouten
© Pro Shots

Irene Schouten stond eerst vooral bekend als marathonschaatster, maar klopt steeds vaker op de deur bij reguliere afstanden. Zo was ze dit jaar dichtbij de Europese allround-titel. Als je als een blok voor deze blonde schone bent gevallen, vraag je je misschien af of ze een vriend heeft.

Heeft Irene Schouten een vriend?
© Instagram

We hebben vervelend nieuws voor je, want Dirkjan Mak is de vriend van Irene Schouten (28). De twee zijn al enkele jaren bij elkaar en kochten samen een huis. En ze zijn klaar voor de volgende stap, want deze zomer stappen de twee in het huwelijksbootje. Tegenover Ditjes en Datjes vertelt Irene dat haar geliefde haar aan het IJsselmeer ten huwelijk vroeg. Helemaal in stijl voor de West-Friese schoonheid.

De vriend van Irene Schouten
© Instagram

Voor Schouten staat haar leven naast topsport vooral in het teken van familie. In de media is ze openhartig over de heftige dingen die ze meemaakte in haar privéleven. Omdat haar moeder getroffen werd door een hersenbloeding en haar vader een boerderij runt, moest zij met haar oudere zus een groot deel van het huishouden op zich nemen.

Benieuwd naar alle liefjes van onze Olympische schaatsploeg? Hier vind je ze allemaal op een rij.

Heeft Irene Schouten een vriend?
© Instagram
Heeft Irene Schouten een vriend?
© Instagram

Vers