Gijp is er helemaal klaar mee: “Dan kappen we toch lekker”

dinsdag 6 februari 2018 om 11:21 door Jildert

Je kunt er over twisten of de Renate-grap van René van der Gijp geslaagd was, en dat doet Nederland dan ook al dagen. Reden voor een uitgesproken monoloog van René van der Gijp in Voetbal Inside. “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land. We zijn helemaal de weg kwijt.”

“Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is”, betoogde Gijpie. “Dat er 700.000 mensen helemaal kierewiet zijn. Er is mij vanuit RTL gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen homo’s heb. Ik heb inderdaad niets tegen homo’s. Er is mij gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen transgenders heb. Ik heb inderdaad niets tegen transgenders. Het zou mij een zorg zijn!”

Hij vervolgde: “Ik denk dat heel veel kijkers dat dondersgoed weten. Die zijn niet volslagen idioot. Maar dat maak ik ze nu wel, door het uit te leggen. Ik bedoel er helemaal niets mee.”

De flamboyante analist zei verder dat Voetbal Inside over drie maanden zomaar ten einde kan komen. “We hebben alle drie nog voor drie maanden een contract en we maken er geen van allen een punt van om te stoppen. Als we dat alle drie denken, dan kappen we er toch lekker mee.”

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
4x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!