Logo Goals and Glamour
Komt er een tweede seizoen van ‘de Luizenmoeder’?

januari 2018 • Shownieuws Sportnieuws

Komt er een tweede seizoen van ‘de Luizenmoeder’?

Het eerste seizoen van Luizenmoeder is pas drie afleveringen oud, maar door het enorme succes wordt er nu al gesproken over een mogelijk tweede seizoen. De grappige serie trok zondagavond bijna 2,5 miljoen kijkers, waarbij de ’terugkijkers’ nog niet eens zijn meegeteld.

Het programma wordt met de week populairder, niet in de laatste plaats door André van Duin. Bij de Wereld draait door gaf hij het liedje van Juf Ank een populairiteitsboost. Hij maakte een heuse carnavalskraker op het liedje ‘hallo allemaal’:

Hoofdrolspelers Diederik Ebbinge, Jennifer Hoffman, Bianca Krijgsman en Henry van Loon trokken tijdens de eerste aflevering 844.000 kijkers. Vorige week waren dat er 1,4 miljoen en zondag nog eens een miljoen meer. AVROTROS is blij verrast:”Het is een seizoen van tien afleveringen en we hebben er pas drie gehad. Het gaat door het dak heen. We moeten er een beetje van bijkomen, want dit hadden we niet verwacht maar wel gehoopt.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Een tweede seizoen van ‘de Luizenmoeder’ ligt dus wel voor de hand: “Er is nog geen definitieve beslissing over genomen, maar er wordt zeker gesproken over een tweede seizoen van De Luizenmoeder. AVROTROS zou dat graag zien, maar er zijn meer partijen, de schrijvers, de NPO. Er moet dan weer geschreven gaan worden”, laat een woordvoerder van de omroep weten.

Zie hier een scène die de rol van juf Ank uitstekend typeert:

Niet jarig vandaag | De Luizenmoeder

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour