?>
Logo Goals and Glamour
Heeft Dione de Graaff een vriend?
© Pro Shots

Shownieuws

Heeft Dione de Graaff een vriend?

Ze brengt ons al jaren met een brede glimlach het laatste sportnieuws, maar in het privéleven van Dione de Graaff was een lach vaak ver weg.

Artikel verder na advertentie

Dione was jaren geleden gelukkig met Chris Götte, de drummer van Bløf. Het noodlot sloeg toe in 2001, toen Götte door een motorongeluk om het leven kwam. Dione bleef alleen achter. Ook meer recentelijk kreeg de presentatrice een klap te verwerken, toen haar vader stierf aan longkanker. Ze had in dezelfde periode ook nog eens last van een hardnekkige stalker.

Artikel verder na advertentie

Een rottijd dus, maar gelukkig had het NOS-gezicht een man aan haar zijde om haar te steunen. Nando Boers is al zeven jaar de vriend van Dione de Graaff. Dione kent Nando van de werkvloer: hij is sportjournalist en werkt onder andere voor Studio Voetbal. Ook schreef hij de biografie van Ireen Wüst.

Artikel verder na advertentie

Kinderen heeft het tweetal niet en dat vindt de 48-jarige Bussumse wel een gemis, vertelt ze aan Story. “Ik had best graag moeder willen worden. Maar sommige dingen lopen nu eenmaal anders… Ik ben niet iemand die daar dan lang bij stilstaat.”

Nando Boers is de vriend van Dione de Graaff

© Twitter

Nado Boers is de vriend van Dione de Graaff

© YouTube

Dione de Graaff

© YouTube / NOS