Deze Saw escape room is alleen voor de échte diehards

donderdag 25 januari 2018 om 15:48 door Jildert

Een slot open puzzelen in de Veenendaalse escape room is leuk, maar een escape room in Saw-stijl… da’s heel andere koek.

De Saw-films ken je vast wel. In deze bloederige horrorfilms moet een aantal ontvoerde ongelukkigen de gruwelijke vallen van een seriemoordenaar ontwijken. Er verschenen acht films, maar op een happy ending hoef je in geen van de acht te rekenen.

Saw escape room voor de die-hards

© Lionsgate

We nemen aan dat je de Saw escape room wél levend uitkomt, maar garanties hebben we natuurlijk niet. Als je meedoet, word je volgens de officiële website opgesloten in een slachthuis. Daar zul je je ‘angsten moeten overwinnen’ om puzzels op te lossen met je medekandidaten.

Net als in de films zitten er de nodige twists in het verhaal. Je bent bovendien wel eventjes bezig, want het zou de grootste escape room ter wereld moeten worden.

Oké, nu het slechte nieuws: de Saw escape room staat vooralsnog alleen in Las Vegas. Maar ja, als je toevallig op vakantie bent is het misschien een leuk uitje. Het prijskaartje is 40 euro en de opening is op 26 januari.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!