Logo Goals and Glamour
Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers
© YouTube

januari 2018 • Shownieuws

Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers

Als vrouwelijke voetbalverslaggever kom je in een slangenkuil terecht. Dat valt vrij letterlijk te nemen, want FOX Sports-beauty Hélène Hendriks ontving geregeld pikante voorstellen van voetballers.

Die ‘spannende berichtjes’ horen nu eenmaal bij werken in de voetballerij, vertelt ze aan Veronica Magazine. “Ik val op omdat ik een van de weinige vrouwen ben en dan krijg je dat soort berichtjes. Dat is wel iets van een aantal jaar geleden, hoor. Inmiddels weten ze wel wie ze voor zich hebben.”

Het blijft gissen naar de precieze inhoud van de sms’jes (of van wie ze komen), want dat wil Hélène niet vertellen. “Daar kan ik van alles over kwijt, maar dat wordt er dan in de media weer uitgelicht”, legt ze uit. “Dat wil ik niet. Er zat van alles tussen, laat ik het daarop houden.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

We worden sowieso niet veel wijzer uit het interview, want Hélène wil ook niet kwijt of ze single is. Ze valt in ieder geval niet per se op voetballers. “Nee, nee. Ik val niet op iemand omdát-ie toevallig voetballer is. Ik val op de persoon, de mens, niet op een beroep.”

Dat de presentatrice zo populair is, heeft ook minder leuke kanten. Zo heeft ze al jaren last van een hardnekkige stalker. Misschien is dat ook een Eredivisie-speler?

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour