Max Verstappen slaat mysterieuze Duitse aan de haak

donderdag 18 januari 2018 om 17:35 door Redactie

Er kan weer een nieuwe naam worden toegevoegd aan de lange lijst scharrels van Max Verstappen. De topcoureur is al een paar maanden gelukkig met de Duitse Dilara, pent RTL Boulevard vandaag.

Wat we weten over de nieuwe liefde van Max? Bar weinig, want haar Instagram-account staat op privé. Stom! Maar geen nood, want via een insider heeft RTL Boulevard heeft toch wat foto’s opgeduikeld. Neem bijvoorbeeld dit kiekje, waarop ze met Max van wintersport geniet. “Beautiful couple”, schrijft papa Jos erbij. Aawh.

Dilara, vriendin Max Verstappen

© Instagram

 

Dilara is geen onbekende in de Duitse showbizzwereld: ze is bevriend met Victoria Swarovski, de presentatrice die Sylvie Meis van de troon stootte in het programma Let’s Dance. Victoria is een steenrijke erfgename van een kristallenimperium en Max’ nieuwe liefde was bruidsmeisje op haar miljoenenhuwelijk.

Pasta la vista baby🍝🇮🇹

A post shared by Paulina Swarovski💎 (@paulina_swarovski) on

Wij deden even wat eigen onderzoek en ontdekten de Facebook-pagina van Dilara. Ze komt uit München, woont in Londen en reist de hele wereld over. Hebben we inmiddels een mooi beeld gekregen van de nieuwe vriendin van Max Verstappen!

Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen

© Facebook

Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen

© Facebook

Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen

© Facebook

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

16x
FAIL
10x
WTF
72x
SEXY
3x
LOL
3x
OMG
42x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!