?>
Logo Goals and Glamour
Kelly Piquet is de vriendin van Max Verstappen
© Pro Shots / Instagram

De huidige vriendin van Max Verstappen is Kelly Piquet. Hij werd de afgelopen jaren aan de ene na de andere schoonheid gekoppeld. En ziedaar: wat maandjes na de break met zijn vorige vriendin onthulde Max op Nieuwjaarsdag een nieuwe vlam. Kelly Piquet is de vriendin van Verstappen!

Kelly Piquet is de vriendin van Verstappen
© Instagram

Kelly heeft een interessante biografie. Ze is Braziliaans, werd geboren in Duitsland, maar bracht haar jeugd door in Frankrijk. Toch kan Kelly (32) gewoon in het Nederlands met Max kletsen, omdat ze een Nederlandse moeder heeft.

Kelly Piquet heeft kind met andere Formule 1-coureur

De nieuwe vriendin van Verstappen roert haar mooie tenen al langer in het Formule 1-circuit. Ze is niet alleen de dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, ze had ook een relatie met voormalig Red Bull-coureur Daniil Kyvat. De twee kregen in de zomer van 2019 een dochtertje, Penélope. De relatie liep vlak voor kerst op de klippen en nu is Kelly als een blok voor Max gevallen. 

Wat deze jonge moeder voor de kost doet? Modellenwerk, niet geheel verrassend. Zo kon je haar onder andere bewonderen in Vogue en Marie Claire. Daarnaast is ze actief voor het social media-team van de Formule E. Hoe Max en Kelly elkaar precies ontmoet hebben is niet helemaal duidelijk. Wel konden trouwe volgers een connectie ontdekken, want op Insta zijn de twee al weken niet van elkaar weg te slaan. Schattig! Hier een bloemlezing van Kelly’s mooiste Insta-foto’s, zodat je zelf niet hoeft te kijken.

Verstappen Max (nld), Winner of the FIA Formula One World Championship for Drivers, portrait with his girlfriend Kelly during the 2021 FIA Prize Giving Ceremony, at the Carrousel du Louvre, on December 16 in Paris, France –

VERSTAPPEN Max (ned), Red Bull Racing Honda RB16B, portrait celebrating Wolrd Championship winning with girlfriend Kelly Piquet during the Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix 2021, 22th round of the 2021 FIA Formula One World Championship from December 10 to 12, 2021 on the Yas Marina Circuit, in Yas Island, Abu Dhabi –
De vriendin van Verstappen
© Instagram
Vriendin Verstappen
© Instagram
Kelly Piquet, vriendin Verstappen
© Instagram
De vriendin van Verstappen is Kelly Piquet
© Instagram
Vriendin Max Verstappen
© Instagram

Trending

Versch!