Logo #GOALS
Max Verstappen heeft wéér een nieuwe vriendin: Kelly Piquet
© Pro Shots / Instagram

Zo stabiel als hij al jaren meedraait in de Formule 1, zo instabiel is het liefdesleven van Max Verstappen. De coureur werd de afgelopen jaren aan de ene na de andere schoonheid gekoppeld. Maar ja, de man is 23, dus geef hem eens ongelijk. En ziedaar: wat maandjes na de break met zijn vorige vriendin onthult Max op Nieuwjaarsdag een nieuwe vlam. Kelly Piquet is de vriendin van Verstappen!

Kelly Piquet is de vriendin van Verstappen
© Instagram

Kelly heeft een interessante biografie. Ze is Braziliaans, werd geboren in Duitsland, maar bracht haar jeugd door in Frankrijk. Toch kan Kelly (32) gewoon in het Nederlands met Max kletsen, omdat ze een Nederlandse moeder heeft.

Kelly Piquet heeft kind met andere Formule 1-coureur

De nieuwe vriendin van Verstappen roert haar mooie tenen al langer in het Formule 1-circuit. Ze is niet alleen de dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, ze had ook een relatie met voormalig Red Bull-coureur Daniil Kyvat. De twee kregen in de zomer van 2019 een dochtertje, Penélope. De relatie liep vlak voor kerst op de klippen en nu is Kelly als een blok voor Max gevallen. 

Wat deze jonge moeder voor de kost doet? Modellenwerk, niet geheel verrassend. Zo kon je haar onder andere bewonderen in Vogue en Marie Claire. Daarnaast is ze actief voor het social media-team van de Formule E. Hoe Max en Kelly elkaar precies ontmoet hebben is niet helemaal duidelijk. Wel konden trouwe volgers een connectie ontdekken, want op Insta zijn de twee al weken niet van elkaar weg te slaan. Schattig! Hier een bloemlezing van Kelly’s mooiste Insta-foto’s, zodat je zelf niet hoeft te kijken.

De vriendin van Verstappen
© Instagram
Vriendin Verstappen
© Instagram
Kelly Piquet, vriendin Verstappen
© Instagram
De vriendin van Verstappen is Kelly Piquet
© Instagram
Vriendin Max Verstappen
© Instagram

Quizzzz

Vers