Logo #GOALS
Dilara Sanlik is de mysterieuze vriendin van Max Verstappen
© Instagram

Max Verstappen heeft een lange lange lijst scharrels op zijn naam staan en gelijk heeft-ie. De topcoureur is immers nog maar 21 jaar oud. Toch is hij sinds januari vorig jaar met één en dezelfde vrouw. De Duitse Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen.

Wat we weten over de nieuwe liefde van Max? Bar weinig, want haar Instagram-account staat op privé. Stom! Maar geen nood, want via een insider duikelde RTL Boulevard toch wat foto’s op. Neem bijvoorbeeld dit kiekje, waarop ze met Max van wintersport geniet. “Beautiful couple”, schrijft papa Jos aan de vriendin van Verstappen. Aawh.

Dilara, vriendin Max Verstappen

© Instagram

Dilara is geen onbekende in de Duitse showbizzwereld. Het meisje is bevriend met Victoria Swarovski, de presentatrice die Sylvie Meis van de troon stootte in het programma Let’s Dance. Victoria is een steenrijke erfgename van een kristal-imperium (ja, echt). De vriendin van Verstappen was bruidsmeisje op haar miljoenenhuwelijk, zo getuigt onderstaande foto.

View this post on Instagram

Pasta la vista baby🍝🇮🇹

A post shared by Paulina Swarovski💎 (@paulina_swarovski) on

Wij gingen zelf op onderzoek uit en ontdekten de Facebook-pagina van Dilara. Ze komt dus uit München, waar ze het Gymnasium volgde. De dame woont tegenwoordig in Londen en reist de hele wereld over – onder andere Max achterna. Zo was ze er zondag als de kippen bij om vriendlief een kusje te geven toen hij de grand prix in Oostenrijk woon. Verder weten we niet veel meer over Dilara, want naar haar leeftijd kunnen we alleen maar gissen. Toch hebben we een mooi beeld gekregen van de kersverse vriendin van Verstappen!

Dilara Sanlik in het zonnetje

© Facebook

Dilara geniet van zo'n vieze ingepakte sandwich

© Facebook

Dilara Sanlik bij een boom

© Facebook

Vers