Donald Trump genoot van minnares, want: “Je lijkt op mijn dochter”

donderdag 18 januari 2018 om 13:04 door Jildert

Niemand kijkt meer op van een schandaal rond president Donald Trump, maar het verhaal dat deze week de ronde doet is wel heel pikant.

Trump had naar verluidt een affaire met pornoster Stormy Daniels toen zijn vrouw Melania zwanger was van hun zoon. Misschien niet eens verrassend, gezien Trump’s tumultueuze liefdesleven, maar wél dat hij zijn minnares een ton aan zwijggeld betaalde.

Bovendien deed de machtigste man van het vrije westen enkele opvallende uitspraken in de slaapkamer, onthult Daniels in gesprek met In Touch Weekly. “We hadden seks. Hij vertelde me dat ik mooi en slim was, net als zijn dochter”, aldus Stormy. Het gaat dan hoogstwaarschijnlijk om zijn dochter Ivanka, met wie Trump een ‘bijzondere’ (of creepy) band heeft.

Verder vertelt Daniels in het interview (dat overigens al jaren oud is, maar nu pas uitlekt) wat dingen die we liever niet weten. Zo droeg Trump een pyjama toen Daniels de kamer binnenkwam en was de seks onbeschermd. “We deden één standje, zoals je zou verwachten van iemand van zijn leeftijd.”

Trump zelf ontkent de aantijgingen (uiteraard) in alle toonaarden.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

1x
FAIL
4x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
2x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!