Shorttrackster Suzanne Schulting is hot, maar heeft ze een vriend?

Redactie

Door
12-01-2018 om 14:30

WhatsApp
WhatsApp

Schaatsfans zetten dit weekend het EK Shorttrack aan, de allerlaatste test van de kortebaanschaatsers voor de Olympische Winterspelen. Tijd om in te zoomen op het mooiste dat deze sport te bieden heeft.

Dan hebben we het niet over Sjinkie Knegt, maar zijn vrouwelijke evenknie Suzanne Schulting. De piepjonge Schulting (20) eiste de afgelopen jaren meerdere podiumplaatsen op en is een absolute kanshebber voor Olympisch eremetaal.

Maar naast die sportieve prestaties maakt Suzanne indruk met haar uiterlijk. Dat roept gelijk de vraag op of je haar terugvindt op Tinder. Oftewel: heeft Suzanne Schulting een vriend?

Het antwoord is… jep. Niet Sjinkie, want die is sinds mensenheugenis samen met zijn jeugdliefde. Nee, Suzanne’s ‘mystery man’ vinden we op haar Instagram-account.

Suzanne plaatste tijdens Oud & Nieuw een foto waarop ze arm in arm staat met een man met stoutmoedig kapsel en dito bontkraag. Een paar foto’s daarvoor zien we dezelfde gozer met Suzanne op het ijs. “Werken aan mijn eigen, en aan zijn schaatsskills”, schrijft ze erbij.

Helaas pindakaas, geïnteresseerden: Suzanne Schulting lijkt aan de man. Maar je kunt altijd een poging wagen.

Happy New Year to you all🖤🍾🥂

A post shared by SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) on

Hello weekend😍😍 Pic: Neeke Wassenbergh-Smit #jaaaaa #jaaaaaaaaa #jaaaaaa

A post shared by SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) on

In the new @heldenmagazine 💫🙊

A post shared by SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) on

Ik vind dit...

3x
FAIL
6x
WTF
38x
SEXY
1x
LOL
4x
OMG
7x
BAAS
Vers!