Genee is ‘dom bontje’ van het jaar

dinsdag 9 januari 2018 om 21:59 door Max

Wilfred Genee is uitgeroepen tot ‘dom bontje’ van 2017. De presentator kreeg de prijs voor de jas die hij droeg tijdens een interview naast hert voetbalveld.

Nicole van Gemert, directeur Bont voor Dieren snapt dat Genee gewonnen heeft: “Dit jaar heeft Wilfred de verkiezing nipt gewonnen. Uiteindelijk vond het publiek hem het domste bontje door de bontkraag van vossenbont die hij heeft gedragen. Dat hij de winnaar is verbaast mij niet. Als populaire presentator heeft hij voor veel mensen een voorbeeldfunctie.”

Genee ontving de prijs met een lach.”Ik was me er niet van bewust dat het om bont ging. Het was de jas die ik van een sponsor kreeg en die ik één keertje heb aangehad.”

Hij beloofde Bont voor Dieren nooit meer bont te dragen en wil eventueel zelf ambassadeur worden. “Als ik door deze prijs te aanvaarden andere mensen erop kan wijzen dat je goed moet opletten wat je aantrekt, dan vind ik het prima.”

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!