Logo Goals and Glamour
Tess Wester schaakt de voetballende ex van Estavana Polman
© Studio Rio

december 2017 • Shownieuws

Tess Wester schaakt de voetballende ex van Estavana Polman

Laat het maar aan de voetballerij over om ook tijdens het WK Handbal onderwerp van gesprek te zijn. Handbal-keepster en aanvoerder Tess Wester schijnt het te doen met Mart Lieder.

Dat is de spits van FC Eindhoven en (pikant, pikant) de ex van haar teamgenoot Estavana Polman.

De vermoedens worden geuit door Spelersvrouw.nl, op basis van het Instagram-gedrag van de twee tortelduifjes. Wie de profielen van het sport-duo erop naslaat, ziet inderdaad veel hartjes en plagerijtjes over en weer. “Stoere foto, jammer dat je gooit als een wijf”, schreef Tess vorige week nog met een kus-smiley bij een foto van Mart.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Is er nog meer bewijs? Misschien het feit dat Mart als verklaring voor een recentelijke hattrick toegaf dat hij ‘verliefd is’.

Voor alle duidelijkheid: Wester had ruim acht jaar een relatie met handbal-collega Bobby Schagen en er zijn geen officiële berichten dat dat uit is. Er werd zelfs een documentaire over het handbalkoppel gemaakt.

Artikel verder na advertentie

Maar of het nu wel of niet aan is tussen Tess en Mart, zijn voormalige lover Estavana zal er niet mee zitten. Zij is dolgelukkig met voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze dit jaar een kindje kreeg.

☃️❄️

A post shared by Mart Lieder (@martlieder) on

??+??+??=? #iksmeltelkekeerweer #kijknou #knapkoppievanSophie #tantetess #magikookzoeenpak #kanikkruipendoordebladeren #indepoepgaanzitten #enblijvenmijnklerenschoon

A post shared by Tess Wester (@tessiewester) on

Look into my eyesssssss. ? #defotograafvondmijdromerig #benikook #wasookevenergensanders #opdemalediven #lekkerwarmenzo #bikiniaaneengaan #maarneeeeeee #wezijninnederland #metregenenzo ?; René Bouwman

A post shared by Tess Wester (@tessiewester) on

Logo Goals and Glamour