Logo Goals and Glamour
Duitse zender dumpt Sylvie, en heeft daar een bijzondere reden voor
© Instagram

november 2017 • Shownieuws

Duitse zender dumpt Sylvie, en heeft daar een bijzondere reden voor

Sylvie Meis kon lange tijd niets fout doen in Duitsland, maar haar belangrijkste presentatieklus bij de oosterburen gaat nu aan haar neus voorbij. Syl mag de entertainmentshow Let’s dance niet langer presenteren.

De ex van Rafael van der Vaart was al zeven seizoenen lang te zien als presentatrice van het dansprogramma, waar ze zelf in 2010 aan meedeed. Tv-zender RTL blijft schimmig over de reden om te breken met Sylvie, maar de ex-voetbalvrouw trekt zelf wel haar mond open.

Haar gebrekkige beheersing van de Duitse taal zou het grootste probleem zijn, zo onthult ze aan Bild. “Ik had nooit gedacht dat mijn beheersing van de Duitse taal reden zou worden voor een breuk met RTL”, laat Syl teleurgesteld weten aan de boulevardkrant.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Sylvie kwam regelmatig in het nieuws door de uitdagende outfits die ze tijdens het programma droeg. Bijvoorbeeld onderstaande, bijna niets aan de verbeelding overgelaten, jurk.

Anzeige | Let's Dance Final???? wearing @jasminerbas #couture #dress @tine.siepmann #styling?? #glam by @georgiosgogotsialis ? @freshnails.koeln ?? ❤️ @rtlde @letsdance #ootn #tvhost #liveshow #rtl #letsdance

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

 

 

 

Logo Goals and Glamour