Logo Goals and Glamour
Dit is de beeldschone vriendin van Luuk de Jong
© Instagram

augustus 2022 • Vriendin van

Dit is de beeldschone vriendin van Luuk de Jong

Waar broer Siem al jaren samen is met één en dezelfde vrouw, was Luuk de Jong minder standvastig in de liefde. De spits was lange tijd met een dame uit zijn thuisstad in het oosten des lands, maar schoof die aan de kant. De PSV-spits stond daarna bekend als vrijgezel en zijn Tinder-profiel lekte zelfs uit. Maar Luuk (31) vond de liefde in 2016: Lizanne van Zutven is de vriendin van De Jong.

Alle vriendinnen van de Oranje-spelers op een rij! 😍⚽️

De vriendin van Luuk doet niet aan Insta, en alles wat we over haar kunnen vinden komt van haar verouderde Facebook-pagina en LinkedIn-profiel. Daaruit kunnen we opmaken dat Lizanne (32) uit Veghel komt en fysiotherapeut van beroep is.

Artikel verder na advertentie

Wat we ook weten is dat Lizanne met Luuk meereisde toen hij zijn transfer van PSV naar Spanje maakte. Ze woonden in Sevilla eerst samen met labrador Blue, maar gezinsuitbreiding volgde in 2021. Lizanne beviel in maart van dat jaar van zoontje Cody. Cody de Jong kreeg afgelopen lente gezelschap van broertje Finn.

Artikel verder na advertentie

Vriendin Luuk de Jong
© Instagram

In onderstaande video zie je het trotse gezinnetje in actie bij Luuk’s presentatie in Barcelona: vrouwlief Lizanne neemt foto’s terwijl De Jong zijn pasgeboren zoontje in de armen neemt.

Wat weten we nog meer over het liefdeskoppel? Bijzonder weinig, behalve dat ze elkaar uit het uitgaansleven kennen. Hoog tijd voor wat foto’s, dachten wij zo.

Artikel verder na advertentie

Meer over Luuk de Jong en PSV

Vriendin van Luuk de Jong
© Facebook
Lizanne van Zutven, vriendin Luuk de Jong
© Facebook
Lizanne is de vriendin van Luuk de Jong
© Instagram
Lizanne van Zutven is de vriendin van Luuk de Jong
© Facebook

Check dit bericht ook op Instagram:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour