Logo Goals and Glamour
Deze blondine is de nieuwe vriendin van Van der Gijp
© Pro Shots

oktober 2017 • Vriendin van

Deze blondine is de nieuwe vriendin van Van der Gijp

René van der Gijp werd op het Televizier-gala gespot met een nieuwe dame aan zijn zijde: het bevallige blondje Minouche. De flamboyante analist bevestigt aan De Telegraaf dat hij inderdaad hoteldebotel is.

“Ik ben weer een verliefd man. Ze heet Minouche en je wilt het niet geloven, maar we kennen elkaar al een poosje”, is Gijpie buitengewoon openhartig over zijn 41-jarige liefde, die ruim 10 jaar jonger is dan hij. “De laatste tijd is de liefdesvlam echt overgeslagen: we zijn dol op elkaar.”

Van der Gijp verloor ruim een jaar geleden zijn toenmalige vriendin Daniëlle aan een plotselinge maagbloeding. “Ze zal altijd een deel van mijn leven blijven”, zegt hij daarover. “Uiteindelijk komt dit op je pad en maak je een keuze. Dat is iets menselijks.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Net als Daniëlle woont Minouche niet bij hem in. “Ik vind het lastig als vrouwen zich geforceerd aan mijn leefstijl moeten aanpassen. Bovendien houd ik van rust op zijn tijd. Zo’n relatie heb ik met Daniëlle gehad en nu ook met Minouche. We voelen ons hierbij allebei prettig. Zo’n drie keer in de week zoeken we elkaar op.”

Logo Goals and Glamour