Logo Goals and Glamour
‘Prinses’ Sylvie wilde prins Harry regelen
© Instagram

oktober 2017 • Shownieuws

‘Prinses’ Sylvie wilde prins Harry regelen

Prins Harry doet het tegenwoordig met de Amerikaanse Suits-actrice Meghan Markle, maar dat had zomaar ‘onze’ Sylvie Meis kunnen zijn. Volgens een verhaal in Story sloofde het lingeriemodel zich enorm uit om de gunsten van de Engelse royal te winnen.

Haar eerste keus was eigenlijk prins Carl Philip van Zweden, maar de pogingen om hem te versieren in een nachtclub liepen op niets uit. De prins zag haar niet staan en is inmiddels verloofd met het glamourmodel Sofia Hellqvist.

Na de dis van Carl zette Sylvie haar zinnen op Harry. De presentatrice ging minutieus te werk en maakte met haar vriendinnen een lijst van plekken in Londen waar de prins aanwezig zou kunnen zijn.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Vijf maanden lang zat ze elk weekend in London. Die liefdestripjes waren regelrechte uitputtingsslagen”, vertelt een insider aan Story. “Zowel lichamelijk als financieel. Maar, ik moet het nageven: dat deed haar niets. Zolang het doel maar werd bereikt.”

Ze kwam de prins nooit tegen, maar liep in een Londense nachtclub wél haar huidige verloofde Charbel Aouad tegen het lijf. Ieder nadeel heeft z’n voordeel, zullen we maar zeggen?

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour