Vader van Arias vermoord in Colombia

woensdag 4 oktober 2017 om 16:13 door Jildert

Santiago Arias speelt al jaren bij PSV, maar weinigen zullen het heftige verleden van de 25-jarige verdediger kennen. Het gaat om zijn vader, die hem in 2009 op brute wijze werd ontnomen.

De rechtsback vertelt aan Voetbal International dat Raúl Arias werd vermoord bij een overval. Santiago zelf was toen nog maar 17 jaar oud.

“Het is vreselijk dat hij er niet meer is, zijn kleinkinderen niet kan zien en niet kan meedelen in mijn leven”, treurt de verdediger, die in november zelf vader wordt: zijn vriendin Karin Jimenez is in verwachting.

“Ik vind het mooi dat het een jongetje wordt en dat hij mij nog kan zien voetballen”, zegt Arias. “Mijn vader was er ook altijd voor mij. Hij was een supervader, heeft me alles wat ik nodig had gegeven en me altijd gestimuleerd in het voetbal. Ik weet wel dat hij waar hij nu ook mag zijn, hij meekijkt over mijn schouder.”

Santiago heeft al een naam voor zijn kleine: Thiago. “Ik weet dat dit in Nederland niet gebruikelijk is, maar in Colombia wel. De geboorte van een kind is de mooiste ervaring die je als man kunt hebben, denk ik.”

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
1x
SEXY
0x
LOL
1x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!