Logo Goals and Glamour

Met zijn eigen gedragen shirt van het Nederlands elftal in zijn tas kwam verdediger Paul Verhaegh donderdagochtend aan op Schiphol. “Die blijft van mij”, zei de trotse debutant tegen de Telegraaf.

Zelfs een van ’s Werelds beste spelers had hem dat shirt niet af kunnen troggelen. “Zelfs al had Ronaldo het gevraagd. Ik had mijn eerste shirt echt niet met hem geruild.”

Verhaegh vond het prachtig om bij Oranje te zijn, en hoopt natuurlijk op meer. “Ik had je echt voor gek verklaard als je mij had voorspeld dat ik hier zou voetballen”, zei de bijna 30-jarige back. “Maar kijk hoe het kan lopen. Natuurlijk smaakt dit naar meer. Maar ik reken nergens op. Ik moet gewoon goed presteren bij mijn club en dan zien we het wel.”

“De concurrentie is groot en je hoort mij ook niet zeggen dat ik beter ben dan de andere jongens”, zei Verhaegh. “Nee, aan het WK van volgend jaar heb ik echt nog geen moment gedacht. Dat zou ook wel heel voorbarig zijn. Ik moet zorgen dat ik blijf presteren. Dat is het belangrijkste. Deze interland pakken ze me niet meer af.”

Vers

Quizzzz