?>
Logo Goals and Glamour
Heeft topschaatster Jutta Leerdam een vriend?
© Pro Shots / Instagram

Vriendin van

Heeft topschaatster Jutta Leerdam een vriend?

Schaatsfans kunnen niet om Jutta Leerdam heen. En waarom zou je dat ook willen? Ze is een prachtige verschijning op de ijsbaan, en presteert als een malle! Jutta (spreek uit als: Utah) won op de Spelen van 2022 haar eerste medaille. En als je stapelverliefd op haar bent, kun je een DM wagen: Jutta Leerdam heeft momenteel geen vriend!

Artikel verder na advertentie

Jutta Leerdam is de mooiste schaatster
© Instagram

Jutta (23) was lang onafscheidelijk met collega-schaatser Koen Verweij (31). Ze en woonden samen in Heerenveen. Koen was ook nauw betrokken bij de voorbereiding van Jutta op de Spelen van afgelopen winter. Maar de liefde is nu dus over. “We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren”, schrijft ze in een Insta Story. “Ik gun hem het allerbeste.”

Artikel verder na advertentie

Ook Koen had in een Story niets dan lieve woorden voor zijn ex, al beweren boze tongen (lees: Juice Channels) dat het al langer rommelde. Koen zou niet de meest trouwe boyfriend op deze aardbol zijn geweest (lees: hij ging meermaals vreemd).

Artikel verder na advertentie

Ach, laten wij de precieze reden achter de breuk maar in het midden laten. Feit is dat een van de meest begeerde Nederlandse sportvrouwen weer vrijgezel is!

Jutta Leerdam, mooiste schaatster
© Instagram
Jutta Leerdam, vriendin Koen Verweij
© Instagram
Jutta Leerdam: mooiste schaatster
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)