?>
Logo Goals and Glamour
De vriend van Jutta Leerdam, topschaatster én Insta-koningin
© Pro Shots / Instagram

Schaatsfans kunnen niet om Jutta Leerdam heen. En waarom zou je dat ook willen? Ze is een prachtige verschijning op de ijsbaan, en presteert als een malle! Jutta (spreek uit als: Utah) moet op de Spelen van 2022 gaan oogsten. En als je een schaatsfan bent, weet je dat je geen DM hoeft te sturen. Collega-schaatser Koen Verweij is immers de vriend van Jutta Leerdam.

Jutta Leerdam is de vriendin van Koen Verweij
© Instagram

Koen (31) en Jutta (23) zijn bijna vier jaar samen en schelen wat jaartjes. Dat was een reden voor Koen om de boot eerst af te houden, bekent hij aan Story. “Ik ben acht jaar ouder. Ik vond haar eigenlijk te jong, waardoor ik besloot om het eerst aan te kijken. Gelukkig maar, want ze bleek een stuk volwassener te zijn dan haar leeftijdsgenootjes.”

Ach ja, leeftijd is maar een getal. De twee zijn onafscheidelijk en wonen inmiddels samen in Heerenveen. Dat Jutta niet zonder Koen kan, blijkt wel uit haar voorbereiding op de Spelen: de twee tekenden samen bij dezelfde ploeg. Hoewel de medaillewinaar daar zelf start, zal Koen als steun en toeverlaat voor zijn vriendin zeker aanwezig zijn.

Jutta Leerdam is de mooiste schaatster
© Instagram
Jutta Leerdam, mooiste schaatster
© Instagram
Jutta Leerdam, vriendin Koen Verweij
© Instagram
Jutta Leerdam: mooiste schaatster
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Trending