Logo Goals and Glamour
Dit is de huidige vriendin van Jos Verstappen

Jos Verstappen is donderdag vader geworden van Jason Jaxx. Het is het vierde kind voor de 47-jarige vader van huidig Formule 1-coureur Max Verstappen. Jos Verstappen laat op Instagram weten dat hij en zijn vriendin Sandy Sijtsma de ouders zijn geworden van een zoon. “We zijn blij om jullie te melden dat onze zoon Jason Jaxx is geboren. Ik ben super trots op mijn vrouw en de moeder van onze kleine jongen.”

— oud bericht hieronder

De afgelopen tijd werd Jos Verstappen, papa van Formule 1 held Max, steeds vaker gespot met een exotische schone dame aan zijn zij. Afgelopen april werd al duidelijk dat de twee meer dan geïnteresseerd in elkaar zijn. Nadat het Braziliaanse model kort daarna Max feliciteerde via Instagram is het duidelijk en verschijnen er steeds vaker foto’s van Amanda en Jos samen op het internet.

Amanda is een Braziliaans model bij Ford Models en Allure in Brazilië, bij het Belgische Network Model Agency en als handmodel bij het Nederlandse Ego’s. Tegenwoordig vliegt ze met Red Bull ook de hele wereld over om Max Verstappen te volgen.

Eerder dit jaar scheidde Jos officieel van zijn ex-vrouw Kelly, met wie hij al meer dan een half jaar in onmin leefde. Met Kelly was Jos ruim drie jaar getrouwd en kreeg hij dochter Blue Jaye (3). Verstappen was daarvoor tot 2008 getrouwd met de Belgische kartcoureur Sophie Kumpen, met wie hij Max (20) en zijn andere dochter Victoria (17) kreeg.

Vers

Quizzzz