?>
Logo Goals and Glamour

Grote drukte bij het Philips stadion tijdens de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen AC Milan. De fans van de Eindhovenaren zijn zo geïnspireerd geraakt door de goede prestaties van hun favoriete club.

De kaartverkoop voor die cruciale wedstrijd is vandaag begonnen voor clubcardhouders. De website waarop kaarten besteld kunnen worden, lag vanochtend door het grote aantal bezoekers plat. Ook Ticketbox.nl was onbereikbaar. Voor het Philips Stadion vormde zich een lange rij met supporters die een kaartje wilden kopen.

PSV neemt het volgende week dinsdag op tegen de Italiaanse grootmacht. Cocu zegt over de wedstrijd: “Het zal een zware klus worden, maar een mooie uitdaging hoe wij ons kunnen meten. Ze hebben wel aardig wat kwaliteiten in huis. We kunnen aannemen dat Milan garant staat voor spelers van topniveau.”

PSV is zeker niet kansloos volgens de coach: “Ze zijn wel bezig met verjonging, maar het blijft top. Ons doel blijft om de Champions League te halen. Als je in deze positie komt moet je daar vol voor gaan, ook al is de andere favoriet. Als je er geen geloof in hebt, dan moet je er niet aan beginnen.”

Trending

Versch!