Donderdag gaat docu van Kuyt in première

dinsdag 19 september 2017 om 11:44 door Max

Aankomende donderdag gaat de documentaire over Dirk Kuijt in première. Regisseur Deborah van Dam volgde de voetballer afgelopen seizoen persoonlijk in het seizoen dat Feyenoord eindelijk weer kampioen werd.

In het voorjaar van 2016 tekende Kuyt voor een terugkeer bij Feyenoord en deed toen al een belofte aan de fans:”Ik teken bij in de verwachting en de hoop om Feyenoord landskampioen te maken.”

De documentaire ‘Kuyt’ geeft een bijzonder kijk in het leven van Kuijt, waarin ook zijn reserverol voldoende aan bod komt: “Mijn reserverol heeft enorm aan mij gevreten, het heeft me gekwetst, maar Giovanni en ik hadden hetzelfde doel: kampioen worden. Iedereen heeft het over die drie goals, maar ik vind het mooi dat ik 90 minuten heb gespeeld op het allerbelangrijkste moment. Zo wil ik herinnerd worden.”

De documentaire wordt ook uitgezonden door Pathë: “Het is een zenuwslopende strijd, en Kuijt staat er midden in. De ontknoping van het seizoen vat eigenlijk alles samen, de emoties bij de één na laatste wedstrijd gaan heel diep. Bij de laatste wedstrijd volgt een miraculeuze apotheose, waar Kuijt de rol van de verlosser krijgt.”

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

0x
FAIL
0x
WTF
0x
SEXY
0x
LOL
0x
OMG
0x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!